Oana Roman, mesaj sfâșâietor după moartea lui Răzvan Ciobanu. Cuvintele vedetei i-a bulversat pe toți

Autor: Raluca Vitu

Moartea designerului vestimentar Răzvan Ciobanu a șocat întreaga lume a showbiz-ului românesc.

Toți cei care l-au cunoscut sunt încă în stare de șoc! Oana Roman se numără printre vedetele care l-au cunoscut și cu care a avut o frumoasă relație de prietenie.

Iată mesajul Oanei, la scurt timp după aflarea cumplitei vești:

" Doamne ce veste cumplită! Încă nu reusesc sa procesez! E absolut șocant cand un prieten pleacă așa cumplit si brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial! Mi-a facut una din cele mai frumoase rochii din viata mea acum multi ani la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia

civilă si a fost lângă mine in momente importante! Drum lin printre stele si Dumnezeu sa te ierte! Rip"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în judeţul Constanţa. Ciobanu era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Surse din anchetă au arătat că designerul nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

Din cauza impactului şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. Designerul a murit pe loc.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.