Ospatarul care a vorbit cu Razvan Ciobanu inainte de accident dezvaluie detalii socante: ce i-a cerut designer-ul inainte sa plece din restaurant

Autor: Bogdan Mihai

La 5 zile de la moartea lui Razvan Ciobanu ies la iveala detalii cutremuratoare despre ultimele ore din viata regretatului designer.

Razvan Ciobanu a fost surprins de camerele de supraveghere duminica, in jurul orei 17:00, in incinta unui restaurant, loc unde a zabovit ceva vreme.

Ospatarul care a interactionat cu el a marturisit ca Razvan Ciobanu se comporta extrem de ciudat:

"A baut o apa plata si stiu ca isi comandase un suflaki la colegul meu. Cand a venit se plimba prin restaurant si a venit asa putin dezorientat la mine intrebandu-ma daca am ceva cu el, vreau sa-l bat sau ce am cu el", a declarat ospatarul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acelasi ospatar declara ca la un moment dat designer-ul se pare ca a fost constient de starea in care se afla si l-a rugat in cele din urma sa ii comande un taxi.

Ospatarul s-a conformat, insa Razvan Ciobanu a parasit localul inainte ca masina sa ajunga la fata locului.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.