S-a aflat ora la care a murit Razvan Ciobanu! Cat timp a stat pe camp trupul designer-ului pana cand a fost gasit

Autor: Bogdan Mihai

Razvan Ciobanu s-a stins fulgerator in a doua zi de Paste in urma unui grav accident rutier.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. In urma autopsiei facuta de medicii legisti s-a stabilit ca Razvan Ciobanu a incetat din viata in jurul orei 04:35.

Trupul neinsufletit al creatorului de moda a stat astfel pe camp aproape 3 ore, el fiind gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

Dezvaluiri facute de proprietarul masinii in care a murit Razvan Ciobanu

Iulica Cercel, proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu, a vorbit pentru prima data public despre cele intamplate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El a subliniat ca a vorbit cu Razvan Ciobanu ultima oara duminica seara, cand i-a cerut sa ii aduca masina inapoi. Iulica Cercel spune ca celebrul designer parea a fi coerent si lucid si ca in niciun moment nu a avut impresia ca ceva este in neregula.

"Am plecat amandoi de la Bucuresti. El la volan. Se intampla sambata spre duminica. A ramas cheia la el, nu a imprumutat masina.

I-am lasat-o eu. Nu stiam ca pleaca cu masina la Bucuresti, nu l-as fi lasat. L-as fi trimis cu cineva.

"Duminica seara am vorbit cu el ultima oara, eram la un restaurant si l-am invitat sa manance si sa-mi aduca masina. Aveam banii in torpedou. Si cardul. Era lucid. Coerent. Mi-a zis ca vine. Se intunecase. Am asteptat putin, cam 15 minute. L-am sunat iar si nu a mai raspuns.

Si luni am aflat bomba", a declarat Iulica Cercel.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.