De ce conducea Razvan Ciobanu cu o viteza uriasa cand a murit: detaliul descoperit de anchetatori

Autor: Bogdan Mihai

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste in urma unui grav accident rutier.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. Trupul neinsufletit a fost gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

Citeste si: S-a aflat ora la care a murit Razvan Ciobanu! Cat timp a stat pe camp trupul designer-ului pana cand a fost gasit

Citeste si: Ce viteza avea Razvan Ciobanu in momentul in care a murit

Citeste si: Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata! Un chelner a dezvaluit ce i-a spus designer-ul la ureche: "Deodata a venit la mine, s-a blocat si..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anchetatorii inca incearca sa stabileasca circumstantele in care s-a produs teribilul accident, iar recent au dezvaluit un detaliu care ar putea explica de ce conducea Razvan Ciobanu cu o viteza atat de mare.

Anchetatorii au facut public ca celebrul designer avea asupra sa doua tipuri de pastile foarte puternice. Din flacoanele respective lipseau cateva pastile, care i-ar fi dat o stare euforica lui Razvan Ciobanu.

Din aceasta cauza designer-ul ar fi gonit cu o viteza foarte mare pe sosea iar in cele din urma a pierdut controlul autoturismului si a murit.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.