Scrisoarea terifiantă a unei mame care a fost obligată să își ucidă fiica: "Îmi amintesc doar că fetița se sufoca sub privirile mele"

Autor: L.S.

Scrisoarea cutremurătoare a unei mame care și-a sufocat copila: "Îmi amintesc doar că fetița se îneca sub privirile mele și îmi cerea ajutor. Am deschis ușa și am găsit un om îmbrăcat complet în negru"

În luna ianuarie, o fată de nouă ani a fost găsită moartă în casa în care locuia, pe pat, în timp ce mama ei îi îmbrățișa trupul fără viață. Tragedia s-a petrecut în în Bilbao, unde fiica mai mare a fost cea care a anunțat Poliția după ce a găsit-o inconștientă pe mama ei și pe surioara ei, moartă. Luni mai tarziu, mama a recunoscut într-o scrisoare: "Îmi amintesc cum copila se sufoca sub privirile mele".

Citeste si: „Mama mă obliga să mă uit la ea în timp ce făcea amor cu tatăl meu vitreg, dar apoi ceva înfiorător s-a întâmplat. L-am implorat sa nu o faca”

Citeste si: Scrisoarea cutremurătoare! "Nu vreau să-mi aduceți flori după ce mor". Asa a asteptat ea moartea, la doar 35 de ani

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca femeia a vrut să-și omoare fata și după aceea a încercat să-și ia și ea viața. Echipa de medici ajunsă la fața locului nu a reușit să resusicteze copila, însă a reușit să salveze viața mamei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit ultimelor informații din presă, următoarele cuvinte fac parte din conținutul scrisorii scrisă de mamă din închisoare: "Am deschis și am găsit un om îmbrăcat complet în negru, cu capul acoperit, numai ochii lui puteau fi văzuți. Știu că era vocea unui bărbat. Cred că mi-a spart casa. Odată intrat, mi-a spus să-i dau fiicei mele pastilele pe care eu le luam.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că îmi înecam fata, pentru că omul acela mi-a cerut, iar când mi-am dat seama că era moartă, am îmbrățișat-o".

Tatăl copilei nu crede variantă spusă de mamă: "Dacă ești mamă și un om te forțează să-i faci asta copilului tău, încerci mai degrabă să omori acel om, dar nu pe propriul copil". Acesta menționează și faptul că în urma anchetei poliției nu s-a identificat nicio urmă de violență, nici asupra casei, nici a femeii.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: a1.ro

 

Taguri: