Catalin Botezatu, mesaj transant pentru toate concurentele „Bravo, ai stil!” : „Nu vreau sa castige acest concurs o fata care are stilist!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 17:10

Nu ratati „Bravo, ai stil!”, cel mai urmarit show de fashion din Romania, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

In editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Catalin Botezatu le transmite un mesaj transant aspirantelor la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. Banuind faptul ca unele dintre concurente ar apela la sfaturile si indicatiile anumitor stilisti, juratul reactioneaza. Acesta le avertizeaza pe tinere si isi explica parerea cu privire la viitoarea castigatoare a acestui sezon „Bravo, ai stil!”.

„Nu vreau sa castige acest concurs o fata care are stilist si care este imbracata de altcineva. Vreau sa castige o fata, pe merit ”,  spune Catalin Botezatu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati „Bravo, ai stil!”, cel mai urmarit show de fashion din Romania, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.