Andy, fostul concurent de al "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de fratele lui mai mic! Iata cat de bine ii seamana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 16:30
video Foto(5)

Andy a fost unul dintre cei mai controversati concurenti din casa "Puterea dragostei".

Cand a intrat pentru prima data in casa "Puterea dragostei", Andy a fost fascinat de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu.

Roxana si Andy au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa povestea lor avea sa se termina dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie.

Si apoi totul culminand cu despartirea lor.

Momentul care a dus la despartirea definitiva a celor doi a fost in timpul unei gale, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander.

Reactia dura a lui Andy nu a intarziat sa apara. Acesta a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", aparitie uluitor de sexy! Iata decolteul ametitor care a incins imaginatia fanilor sai! "Ti-ai pus silicoane?"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa o scurta perioada de timp, Andy a fost votat foarte mult de catre public si a reintrat in casa "Puterea dragostei", declarand ca s-a intors pentru a o cunoaste mai bine pe Lavinia, de care fusese atras. Insa cei doi nu au resusit sa puna bazele unei relatii deoarece la scurt timp, Andy a fost nevoit sa paraseasca emisiunea, in urma unei reactii violente asupra Roxanei.


De curand, Andy a publicat pe contul lui de socializare o imagine in care apare alaturi de fratele lui mai mic, despre care sustine ca este singur, facand astfel un anunt pentru fanele sale. Se pare ca si fratele lui are aceeasi pasiune pentru masini, tanarul adora sa se fotografieze cu bolidul lui de lux.