O mama, acuzata de pedofilie dupa ce a publicat poze in care isi alapta copilul de 4 ani

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 09:20

Yakaly Di Roma, in varsta de 31 de ani, din Wales, a fost acuzata ca posteaza fotografii in care minorii sunt expusi in ipostaze nepotrivite dupa ce a facut publice imagini in care alapta.

Criticile pe care femeia, de meserie fotograf, le-a primit au fost atat de dure, incat aceasta a hotarat sa renunte la alaptarea fiului sau mai mare in varsta de 4 ani, in public.

„Am fost acuzata de pedofilie pentru ca mi-am alaptat copilul. Mi s-a spus ca imi expun copiii in ipostaze nepotrivite pentru ca mi-am alaptat fiul de 4 ani in public. In opinia unora sa alaptezi la aceasta varsta e dezgustator si deranjant”, a declarat Yakaly Di Roma, potrivit metro.co.uk.

„Cele mai multe persoane sunt dragute, insa unii sunt deranjati sau spun lucruri total nepotrivite. Din fericire am intalnit multi oameni care s-au comportat frumos cu noi si care au privit alaptarea in public ca pe ceva natural, asa cum si este de fapt”, a adaugat femeia.

Citeste si: Oana Sarbu era sa moara exact ca Razvan Ciobanu. Plecase suparata din Mamaia spre Bucuresti

Di Roma le incurajeaza pe mame sa pozeze momentele in care isi alapteaza copilasii pentru a putea imortaliza momentele speciale.

„Pentru mine alaptarea este foarte speciala pentru ca a creat o legatura foarte puternica intre mine si copiii mei. Hans sufera de autism si sanul il alina cel mai mult, il face sa se simta in siguranta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimic nu il linisteste si nu ii ofera starea de calmitate pe care i-o ofera alaptarea. Este cel mai natural lucru si sper ca toata lumea sa-l vada ca pe o normalitate”.

Citeste si: Marele secret al lui Putin: a devenit din nou tătic. AMANTA i-ar fi născut gemeni

Citeste si: Răsturnare de situație! Avocata lui Radu Mazăre, declaratii naucitoare: "Nu stiu nici motivele, nici durata arestului"

Mama a marturisit ca prin alaptare simte ca le ofera ce-i mai bun celor doi baieti pe care ii are si nu ar renunta la momentele speciale pentru nimic in lume.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: demamici.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.