Mihai Constantinescu, in moarte cerebrala! Anuntul TRIST al medicilor!

Autor: Oana Picerea

Starea lui Mihai Constantinescu este din ce in ce mai grava!

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală, după ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator, iar medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca încearcă să-i convingă rudele să-l deconecteze de la aparate.

Citeste si: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sănătății a făcut anunțul

"Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului.

Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ULTIMĂ ORA! Mihai Constantinescu este in stop cardio respirator, la spital

Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii'', a spus medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu pentru România TV.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.