Mihai Constantinescu are locul de veci pregatit. "Familia s-a impacat cu situatia"

Autor: L.S.

Mihai Constantinescu este în stare gravă, artistul se află acum în moarte cerebrală, după ce ar fi suferit trei stopuri cardio-respiratorii.

Medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a artistului, după ce a ajuns la Spitalul Floreasca luni seară, soția găsindu-l inconștient în casă.

Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea, potrivit cancan.ro

“Se simțea rău încă de la începutul lui 2018.

L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu, potrivit aceleiasi surse.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marele regret al lui Mihai Constantinescu. Ce îl durea cel mai tare pe artist

Citeste si: Mihai Constantinescu este în stare gravă. "Eu nu pot să fiu rău. Nu pot să țin dușmănie față de nimeni"

Dezvăluirile nu se opresc, însă, aici.

“Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret.

În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său”, a mai dezvăluit sursa citată.

A păcălit moartea înainte de Crăciun

Tot persoana mai sus amintită ne-a mai declarat că Mihai Constantinescu a păcălit moartea înainte de Crăciunul trecut, iar tratamentele și recomandările primite de la specialiști au reușit să-l stabilizeze.

La doar câteva luni de la momentul de cumpănă din iarnă, mai exact în martie, anul acesta, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a împlinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: cancan.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.