Nihal, savureaza victoria in ceea ce-l priveste pe Baris! Afla ce masuri va lua Filiz pentru a-l salva pe Baris, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Nihal savureaza victoria ceea ce-l priveste pe fostul sot, si este convinsa ca Baris va ramane multi ani dupa gratii.

Arestarea lui Baris aduce o serie de probleme familiei Elibol. Cu totii sunt anchetati, iar politistul Cemil este la un pas de a fi demis din Politie, fiind suspect ca l-ar fi sprijinit, pe fostul sot al lui Nihal, in demersurile sale.

Rahmet are probleme in cuplu, iar Filiz nu stie ce sa mai faca pentru a-l “scapa” pe fratele sau de iubita cu “pretentii”, Deniz.

Rahmet se simte responsabil pentru familia lui, mai ales ca Baris este la inchisoare, si este indiferent la rugamintile lui Filiz, atunci cand aceasta insista ca el sa-si continua studiile in America.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De cand Baris a fost incarcerat, Filiz si Tufan fac mari eforturi pentru a-i gasi un avocat acestuia, resursele financiare ale familiei Elibol fiind extrem de reduse. Nihal savureaza victoria ceea ce-l priveste pe fostul sot, si este convinsa ca Baris va ramane multi ani dupa gratii. Spre surprinderea lui Nihal, lucrurile vor capata o alta turnura.