Horoscop zilnic 17 mai 2019: Balantele au mare NOROC pe plan financiar

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 16 mai 2019, 17:28

Taur

Se apropie weekendul, insa nu te asteapta la ceva relaxant. Din contra, urmeaza o activitate destul de obositoare. Ai nevoie de sprijinul celor din jur.

Gemeni

Te sperie gandul ca o sa aiba loc evenimentul pe care ai tot incercat sa il eviti. Nu o sa scapi, asa ca mai bine infrunta-ti teama.

Rac

Ai sesizat ceva in neregula la birou si vrei sa scoti acest lucru la iveala, dar fara sa intri in conflict cu colegii.

O sa ai o sarcina destul de grea.

Leu

Consideri ca este timpul sa faci un pas in fata intr-o anumita privinta. Deocamdata nu vrei sa expui public decizia ta, dar o sa fii cu zambetul pe buze intreaga zi.

Fecioara

Fa totul intr-un ritm usor. Daca te grabesti, risti sa gresesti si asta te va costa serios pe viitor.
Deschide bine ochii in tot ceea ce faci.

Balanta

Atunci cand intrebi ceva, asteapta-te la orice raspuns. Daca nu esti pregatit, nu adresa niciun cuvant. Poti sa fii luat prin surprindere.

Scorpion

Sunt cateva mistere in viata ta si vrei sa le lamuresti. Porti cateva discutii serioase cu rudele mai varsta si faci cercetari pentru a afla ceva ce nu iti da pace.


Sagetator

Discretia te caracterizeaza astazi. Stii ceva si nu vrei sa spui nimanui, chiar daca cei de pe langa tine insista sa afle. Pastrezi secretul, ceea ce te face un prieten deosebit pentru cel care ti-a facut marturisirea.

Capricorn

Ziua pentru sanatate. Faci mult sport si analizezi toate variantele posibile de dieta pentru a te decide pe care sa o urmezi.


Varsator

Nu te simti foarte bine, asa ca nu da curs invitatiei primite dimineata. Chiar daca un amic va fi deranjat de gestul tau, este mai bine asa.

Pesti

Vezi lucrurile mult mai clar decat cu o seara inainte cand ai avut parte de un conflict cu partenerul de viata. Ii ceri scuze si ii pregatesti o surpriza.


Berbec

Nu intelegi ce se intampla cu un foarte bun prieten si discuti cu altul pentru a-i da o mana de ajutor. Cel in cauza refuza. Va fi nevoie de multa rabdare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.