De ce se plange Raluca de la "Puterea Dragostei", dupa ce Ricardo a parasit emisiunea: "Fereasca bunul Dumnezeu"

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 22:35

Raluca de la "Puterea Dragostei" se plange de colegele ei de camera, chiar din prima seara in care a ramas fara Ricardo in casa dragostei.

Nici bine nu a plecat Ricardo de la "Puterea Dragostei" ca Raluca a si inceput sa se simta singura. Fata se plange de colegele ei de camera care par sa fie preocupate cu alte treburi decat sa o bage in seama pe Raluca. Sa fie oare de vina singuratatea? Probabil ca Raluca ii simte deja lipsa lui Ricardo si cauta atentie in alta parte.

Citeste si: Ce a spus Raluca despre Ricardo dupa ce el a plecat spre America! Cu cine a ramas ea in emisiunea "Puterea dragostei"

Citeste si: VIDEO. Momentul in care un Ferrari este distrus intr-o secunda pe o strada din Bucuresti

Raluca le reprosaza in gluma Siminei si Anei ca nu vorbesc deloc cu ea, desi sunt in aceiasi camera. "Desi stau cu doua colege in camera, niciuna nu vorbeste cu mine. Ce sa ma fac? Una e cu castile si cealalta se uita, dar amandoua mananca seminte.

Fereasca bunul Dumnezeu! Ce sa fac cu ele?"
, a spus Raluca pe o retea de socializare.

Celor doua concurente de la" Puterea Dragostei" nu le-a trebuit prea mult timp sa reactioneze la provocarile colegei de camera. S-au batut cu perne, au glumit si s-au distrat impreuna, pana cand Simina a dat stingerea, somnoroasa.

Citeste si: Femeia ideală. În mintea bărbatului

Citeste si: HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj inedit pentru fanii sai! Ce a putut sa le spuna: ''Sa nu mai par nebuna''

Citeste si: O tânără de 23 de ani suferă de fobie de Michael Jackson. „Abia mai pot respira când îi aud muzica, încerc să mă gândesc la altceva”

Citeste si: Fuego a slăbit 20 de kilograme în 2 luni. Cum arată acum îndrăgitul cântăreţ?

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D