Sa ne rugam! Rona Hartner nu se simte bine deloc: "Am embolie pulmonara". Artista nu poate sa vina in Romania

Autor: L.S.

Rona Hartner ne roaga sa ne rugam pentru ea. Sufera o embiolie pulmonara si nu mai poate ajunge in Romania, asa cum si-ar fi dorit.

Artista nu mai poate veni in Romania si e nevoita sa isi anuleze concertul de sambata.

Pe 25 mai avea programat un spectacol la Bucuresti, insa a aflat ca nu poate pleca din spitalul din Franta. In urma cu cateva ore, Rona Hartner a aflat ca sufera o embolie pulmonara si este nevoie sa ramana sub supravegherea medicilor. Vestea a venit dupa ce, in urma cu o zi, Rona se afla la sedinta de chimioterapie pe care a suportat-o cu greu.

Iata ce i-a rugat artista pe admiratorii ei:

"Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse"

"Iarăşi vă sun să vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine.

Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi...
E clar... chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine. Am multe evenimente, dar să văd cum o scot la capăt. Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare. O să încerc să mă odihnesc, dar nu este uşor să faci chimioterapia.
E mai obositor decât ce am crezut eu la început, dar trebuie făcută. Domnul doctor mi-a spus că trebuie să fiu o luptătoare şi un soldar. Încerc, dar e cam greu“,
a spus Rona Hartner.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce a spus Andreea Marin despre baietelui Laviniei Pirva cu fostul ei sot, Stefan Banica Junior. La asta sigur nu te asteptai

Citeste si: Averea Reginei Elisabeta a II-a este ENORMA. Cat de bogata este, cu adevarat, suverana si cat va mosteni copilul printului Harry si al lui Meghan Markle

Citeste si: Socant! Ce a spus Radu Mazare despre condamnarea la inchisoare: "Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni"

Vezi cele mai noi stiri Kanal D

 

 

Taguri: