Cada de baie pe colt: solutia ideala pentru a economisi spatiu

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 06 sep 2020, 21:35

In ziua de astazi, casele si apartamentele au inceput sa fie din ce in ce mai mici.

Motivul principal este legat de costurile de constructie. Pentru ca locuintele sa renteze si oamenii sa isi permita sa cumpere o locuinta noua, indiferent daca vorbim despre apartamente sau case, se sacrifica spatiu. De cele mai multe ori, aceasta economisire nu este facuta in cel mai bun mod posibil. Probabil ati vazut si voi case cu holuri prea mari si cu spatii inutilizabile din cauza proiectarii nu tocmai corecte. De aceea, daca aveti posibilitea de a construi o casa de la zero, alaturi de specialisti in domeniu, va recomandam sa o faceti. In felul acesta, nu veti plati mii de euro pentru spatii pe care nu le puteti utiliza.

Si pentru ca intotdeauna este bine-venita economisirea spatiului, astazi vrem sa va spunem cum puteti organiza o baie mica, astfel incat sa aveti impresia ca este mai incapatoare. In primul rand, trebuie sa va hotarati daca doriti cada sau cabina de dus. In cazul bailor mici, de cele mai multe ori se recomanda o cabina de dus. Insa, puteti alege si cazi de baie pe colt, atat pentru a economisi spatiu, dar si pentru a da un alt aspect baii.

Suntem convinsi ca si voi ati admirat cel putin o data o cada pe colt, fie ca ati vazut-o in magazinele de specialitate, la prieteni acasa ori in reviste sau in filme. Aceste cazi sunt deosebite si, multumita asezarii pe colt, pot avea diferite forme. Astfel, puteti sa va infrumusetati baia si in acelasi timp sa va bucurati de economia de spatiu. In cele ce urmeaza o sa va aratam trei modele de cazi de baie pe colt foarte populare, care cu siguranta o sa va atraga si pe voi.

Daca va plac cazile rotunde, atunci aveti nevoie de Glass Lis Cada de colt 151x151 cm. Este mai mult decat o simpla cada, acesteia i se pot atasa un sistem de hidromasaj si diferite tipuri de baterii, atat cu termostat dar si fara. Este realizata din acril, are un suport metalic si poate fi asezata pe colt sau poate fi incastrata.

O cada incapatoare si cu un design interesant este Glass Capri Cada de colt 150x150 cm. Este semirotunda, din acril cu suport metalic, iar montajul se realizeaza bineinteles pe colt. I se pot atasa diferite sisteme pentru a va bucura de o baie relaxanta si revigoranta.

Iar daca vreti o cada cu linii drepte, va recomandam Belform Noa Cada 170x90 cm stanga. Are o forma poligonala asimetrica, este realizata din acril alb si este excelenta pentru baile in care spatiul este limitat. O sa va bucurati de momente de relaxare, fara sa va simtiti vinovati ca poate baia ar fi aratat diferit cu o cabina de dus.

Acestea au fost doar cateva exemple de cazi de baie cu montare pe colt, insa pe piata exista mult mai multe. Important este sa hotarati forma care va atrage cel mai mult si daca doriti diferite sisteme care sa transforme o simpla baie in una diferita, relaxanta si revigoranta.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.