Puterea Dragostei - Nici nu a plecat bine Ricardo ca Raluca s-a si aprins

Autor: L.S.
Actualizat: 23 mai 2019, 08:42

Cuplul Raluca - Ricardo trece deja prin incercari, la cateva ore dupa ce el a parasit continentul. Ce se intampla cu Raluca, ramasa la "Puterea Dragostei"?

Nici nu a plecat bine Ricardo ca Raluca ii si simte lipsa. Ramasa in emisiunea "Puterea Dragostei", fata se gandeste neintrerupt la iubitul ei, desi nu toata lumea credea in relatia lor. Raluca isi doreste sa plece acasa si spera ca ceilalti concurenti sa o ajute in acest sens. Ea spune ca nu isi mai gaseste rostul sa ramana in casa dragostei, iar postarile ei de pe retelele de socializare dau de inteles ca ii duce deja dorul lui Ricardo.

Citeste si: Incepe razboiul? Ce face Roxana de la 'Puterea Dragostei" in timp ce Mocanu flirteaza cu Ana Maria

Citeste si: Ce a spus Raluca despre Ricardo dupa ce el a plecat spre America! Cu cine a ramas ea in emisiunea "Puterea dragostei"

Citeste si: De ce se plange Raluca de la "Puterea Dragostei", dupa ce Ricardo a parasit emisiunea: "Fereasca bunul Dumnezeu"

Seara trecuta, Raluca a facut o plimbare prin Istanbul, singura si melancolica.

A publicat un instastory, in care ne arata locurile superbe, insa linistea de pe fundal este foarte neobisnuita pentru vulcanica Raluca. Iata imagini din plimbarea de seara trecuta:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca i-a facut si o declaratie de dragoste lui Ricardo, pe contul ei de socializare.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat o fotografie facuta chiar inainte ca Ricardo sa plece, iar langa poza a scris cateva versuri dintr-un cantec de dragoste.

Citeste si: Averea Reginei Elisabeta a II-a este ENORMA. Cat de bogata este, cu adevarat, suverana si cat va mosteni copilul printului Harry si al lui Meghan Markle

Iata declaratia Ralucai pentru Ricardo:

"Dragostea nu se stinge
Iubirea învinge mereu
Fără tine, cad în gol
Dă-mi iar aripi, vreau să zbor
Dragostea nu se stinge
Iubirea învinge mereu
Şi cu tine lumea mea
Străluceşte, străluceşte ca o stea"

Citeste si: Credeai ca ai vazut tot? Plusica incinge imaginatia fanilor. Fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" in cea mai incendiara ipostaza

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D