"Luptă! Merită!" Ana-Maria de la "Puterea dragostei" bombardată cu mesaje de susținere. Ce s-a întâmplat cu frumoasa concurentă

Autor: Raluca Vitu

De când a intrat în casa "Puterea dragostei", Ana-Maria Lintaru a atras pe loc atenția tuturor concurenților de sex masculin, dar a stârnit și invidia fetelor.

Frumoasa Ana-Maria a rescunoscut că se simte atrasă de Bogdan Mocanu și nu a ascuns nimanui nici faptul că până să intre în casa iubirii a avut o relație cu fostul concurent Andy.

Citeste si: Foto Ce s-a tunat Mary de când nu mai e la "Puterea dragostei"! Uite ce bomba sexy e acum

Ana-Maria nu este numai o prezență agreabilă datorită fizicului și frumuseții, dar are și un caracter deosebit și din acest motiv a reușit sî adune o mulțime de aprecieri din partea fanilor pe rețelele de socializare.

Chiar de curând a postat pe profilul său de Instagram o fotografie din Istanbul, făcută lângă Moscheea Dolmabahce, iar acest lucru a atras o sumedenie de like-uri si de comentarii din partea fanilor săi și a celor care îi urmăresc activitatea în show-ul matrimonial. Cei mai mulți dintre fani i-au transmis cât de mult o admiră și o susțin în tentativa ei de a forma un cuplu cu Mocanu.

Citeste si: Raluca de la "Puterea dragostei" l-a și uitat pe Ricardo? S-a dat singură de gol! Uite dovada

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce frumoasă ai fost astăzi în emisiune. Și ce frumos ți-a stat lângă Bogdan. Fii și tu puțin mai înțepată.", "Ești minunata🌹❤️ Te susțin și te votez zilnic!👌 Să rămâi așa și sa nu te schimbi, noua ne placi așa cum ești tu" sau "Bby, luptă pt Bogdan dacă îl vrei cu adevărat! Merită! E un băiat super ok! Va potriviți!"- sunt doar câteva dintre mesajele fanilor pentru Ana-Maria.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Beautiful things don’t ask for attention 🦋

A post shared by Ana-Maria Lintaru (@anamarialintaru) on

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.