Unde găsiți orice dimensiune de surub metric cu cap hexagonal?

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 24 mai 2019, 14:07

Șurubul este un simbol foarte puternic al oricărui tip de reparație.

Nu există montaj, asamblare, poziționare, atârnare, îmbinare, conectare și dispunere care să nu includă și acest banal accesoriu al oricărui tip de activitate mesteșugărească practică. Totul este protejat de un capac ce se prinde în șuruburi. Orice reparație presupune mai întâi scoaterea șuruburilor.

Toate marile centre de bricolaj sau de construcții au un mare raion de unde se pot achiziționa șuruburi. Însă, dacă doriți să apelați la un centru care vă pune la dispoziție  cea mai mare gamă de șuruburi într-un magazin online, atunci Fixkit.ro este soluția. Aici găsiți tot ce aveți nevoie, într-un număr impresionabil de forme și variante diferite, surub metric cu cap hexagonal, plat, înecat, bombat, cilindric, șuruburi autofiletante și autoforante din lemn sau metal, șuruburi cu pas fin, șuruburi în inch UNC și UNF. De aici puteți cumpăra orice fel de piulite hexagonale, autoblocante, cilindrice, înfundate, ornamentale, cu flanșa și înalte, piulițe cu pas fin, piulițe UNC sau UNF, piulițe cu gheară pentru lemn, piulițe bolt. Puteți achiziționa și șaibe plate speciale, cu nervuri, conice, înalte, cu dinți interior sau exteriori, șaibe din cupru, inox sau plastic și multe altele.

Așadar acest magazin este raiul tuturor șuruburilor, piulițelor și șaibelor posibile. Orice produs ați avea nevoie din aceste game, găsiți orice în acest magazin online din care puteți cumpăra orice cantitate doriți, fie ea en detail sau en gros.

Care sunt aspectele de care să țineți seama atunci când doriți să cumpărați șuruburi?

De multe ori se poate întâmpla ca, nefiind specialiști, să avem de înlocuit sau de cumpărat un șurub care să ne ajute la a fixa sau a repara ceva. În astfel de situații, pentru a nu fi nevoiți să facem mai multe drumuri sau un retur care poate costa mult mai mult decât valoarea produselor, este bine, ca atunci când facem achiziția să ținem seama de următoarele aspecte:

  • tip de șurub;
  • dimensiune;
  • tip de filet;
  • tip de cap;
  • vârf;
  • matrialul din care este confecționat;
  • destinație.

Cele mai cunoscute tipuri de șuruburi sunt: șurub autofiletant, șurub autoforant, șurub cu pas fin, șurub metric, de inox, șurub pentru lemn, șurub UNC și UNF, holz, euro.

Șuruburile autofiletante pot fi folosite pentru lemn. Atunci când au un diametru mai mic se pot înfileta simplu, doar cu ajutorul unei șurubelnițe. Atunci când au diametrul mai mare sau materialul este mai dur, este necesară găurirea anterioară a acestuia. Această gaură nu trebuie să fie mai mare decât dimensiunea filetul, altfel acțiunea nu mai are niciun rost.

Șuruburile autoforante sunt potrivite pentru a fi folosite la lemn, metal, plastic. Datorită vârfului asemănător unui burghiu se infiletează singure în material, fiind nevoie doar să învârtiți cu o surubelniță adecvată sau cu bormașina.

Șuruburile tip holz  pot fi utilizate pentru lemn, plastic, gips-carton. Ele sunt cu pas normal, grosier sau speciale pentru gips-carton. La această categorie intră și șuruburile de tip euro, pentru mobilier sau pal melaminat.

Șuruburile metrice au destinații din cele mai speciale. Ele pot fi cu pas normal sau cu pas fin. Cele cu pas fin se folosesc la mecanisme de mare precizie. Acest tip de șuruburi se întrebuințează întotdeauna cu piulițe, șaibe plate sau șaibe grower.

Există și șuruburi combinate, cum ar fi cele holtz cu metric. Partea cu filet holz se folosește într-un diblu, iar partea cu metric se prinde cu piuliță și șaibă.

În funcție de tipul de cap, șuruburile pot fi șuruburi cu cap în cruce, crestat sau combinat, hexagonal, imbus sau stea-torx, șurub cu cap torbat, triunghi, gaură triunghiulară, crestat întrerupt etc.

Un tip special de șurub poate fi cel de șurub piuliță, pentru care de obicei este nevoie de două chei. De multe ori în astfel de cazuri, pentru siguranța montării se folosește o piuliță autoblocantă, șaibă grower sau o șaibă stelată.

În vederea efectuării unui montaj sau a unei reparații de calitate aveți nevoie întodeauna de o trusă de chei și șurubelnițe speciale. De cele mai multe ori măsurile sunt standard și asamblarea se va putea face ușor, dacă știți să alegeți cheia sau șurubelnița potrivită.

De unde puteți cumpăra șuruburi metrice cu cap hexagonal?

În magazinul online Fixkit.ro puteți găsi cea mai mare și mai diversificată gamă de șuruburi. De aici puteți cumpăra orice tip de șurub și tot ce aveți nevoie pentru un montaj, o îmbinare sau o reparație de calitate. Compania ofera clienților o paletă largă de produse, cu caracteristici atipice sau uzuale, precum: șuruburi metrice cu cap hexagonal, plat, înecat, bombat, cilindric, șuruburi autofiletante și autoforante pentru lemn și metal,  șuruburi cu pas fin, șuruburi in inch UNC și UNF

De aici mai puteți cumpăra și piulițe, șaibe, dibluri, ancore chimice pentru fixări grele, ancore mecanice pentru fixare în beton, șuruburi, șaibe, piulișe și tije din inox - A2, cuttere OLFA, burghie metal/beton, adezivi și spray-uri tehnice, siguranțe, nituri, tachelaj, abrazive, coliere, cuttere, pânze, conectori lemn, capete șurubelniță.

Fiecare dintre aceste produse pot fi căutate după categorie și pot fi comandate simplu și ușor online. Pentru mai multe detalii accesați magazinul online Fixkit.ro!

 

 

 

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.