Horoscop DETALIAT vară 2019. Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni

Autor: L.S.
Actualizat: 10 iul 2020, 16:27

Horoscop vară 2019. În această vară vor avea loc transformări uluitoare în viețile nativilor. Îți prezentăm unul din cele mai complexe horoscoape pentru vara aceasta.

Horoscop vară 2019: Racii încep o relație nouă, Berbecii câștigă bani cu nemiluita

BERBEC. Pentru tine lunile iulie și august vor însemna renașterea din punct de vedere financiar. Vei fi cadorisit din toate părțile și te vei bucura din plin de viață. Vara aceasta stai bine și la capitolul amoros. Ai grijă totuși cu petrecerile până târziu. Oboseala îți poate afecta concentrarea la locul de muncă.

TAUR. Pentru tine, zodie de pământ, cel mai important este să rămâi rațional, să nu te ia valul la primul succes. Trebuie să te redefinești din punct de vedere profesional, să dai tot ce e mai bun din tine. În luna august o vacanță exotică îți face cu ochiul fapt pentru care nu ar trebui să o refuzi.

GEMENI. La tine lucrurile pot lua întorsături dificile mai ales în lunile iunie și iulie.

Vei realiza câte greșeli ai făcut, că ți-ai pus încrederea în cine nu trebuia, dar asta nu e ceva nou în cazul tău. Faci o nouă schimbare în viața ta. Amoros, va fi o vară fierbinte.

RAC. Nu te lua la ceartă cu cei de la locul de muncă. Trebuie să faci o serie de schimbări în ce privește relația cu colegii de serviciu.

Din punct de vedere amoros, vei avea o vară cu tunete, fulgere și fiori, ca în melodia Andrei. Orice despărțire e un pas către un nou început, unul cu siguranță mult mai bun.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

LEU. Nimic nu se compară cu bucuria ta de copil atunci când îți ies toate planurile. Ai norocul să fii înconjurat de oameni minunați. Acești oameni te vor ajuta și te vei realiza din punct de vedere profesional în această vară.

Citeste si: HOROSCOP săptămâna 27 mai- 2 iunie 2019. Berbecii au o săptămână agitată, Leii sunt extrem de sensibili

Citeste si: HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Citeste si: Femeia ideală. În mintea bărbatului

Vezi cele mai noi stiri Kanal d

citeste continuarea pe huff.ro