HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019. Ce zodii au noroc săptămâna viitoare. Totul despre bani, sănătate, dragoste

Autor: L.F.
Actualizat: 06 sep 2020, 17:05

HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019: Săptămână fără evenimente astrale speciale, astfel că orice este posibil pentru zodii.

Horoscop Berbec

Între 25 și 26 mai, dimineața, posibile momente interesante sau ipostaze de viață surprinzătoare, în care, în prim-plan, vor fi prietenii și/sau apropiații nativilor.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, răstimp mai temperat, bun și necesar Berbecilor pentru a se odihni, pentru a-și recăpăta calmul, pentru a se echilibra psihic. Clipe de visare, de fantezie, de imaginație, care zburdă în voie printre dorințele nativilor.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai- 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii! Fecioarele vor avea zile de coşmar, Scorpionii işi dau frâu liber pasiunilor- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, Luna va traversa zodia Berbecului și le va fi de un real folos acestor nativi care își vor regăsi starea de normalitate: vor fi plini de energie, de voință, vor fi harnici și întreprinzători, plini de curaj și combativitate, dar asta înseamnă că, la un moment dat, vor și obosi.

Citeste continuarea pe kfetele.ro