Bernadett, noua concurenta din casa "Puterea dragostei", a facut furori printre baieti! Iata pe cine a pus ochii tanara si ce marturisiri inedite a facut!

Autor: D.I.
video Foto(7)

Bernadett a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei" si a interactionat cu baietii.

In editia de astazi, baietii au fost luati prin surprindere de aparitia unei noi concurente in casa "Puterea dragostei". Tanara a pasit increzatoare in casa baietilor cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea.


Bernadett a fost luata in colimator de celelalte fete din casa, inca de cand a intrat. In vreme ce Simona si Roxana si-au exprimat pareri despre cum arata noua lor colega, Ana-Maria a incercat sa le tempereze si sa le atraga atentia ca abia a intrat tanara in casa si sa nu eticheteze fara sa o cunoasca mai intai.


"Este frumusica la fata, dar la corp e prea slaba!", a spus Simona.
Pe de alta parte, Bianca a dat de inteles ca se teme ca nu cumva Bernadett sa il placa pe Alex Bobicioiu si sa fi intrat in casa pentru a-l cuceri.
Aparitia lui Bernadett in casa "Puterea dragostei" a facut furori printre baieti, care au intampinat-o cu zambete si au incercat sa o integreze rapid in atmosfera casei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Bernadett are 21 de ani, este din Targu-Mures si a recunoscut ca a venit in casa "Puterea dragostei" pentru a-si gasi un partener.
Intrebata de baieti daca a venit pentru un baiat anume, tanara a marturisit ca admira mai multi baieti, dar isi doreste sa ii cunoasca mai bine.

Citeste si: Cum arata Regina, concurenta de la ''Puterea dragostei'' din Grecia care l-a innebunit pe Mocanu

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.