Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru finalul lunii mai! Zodiile intră în transformări și schimbări majore pentru vara 2019

Autor: L.F.

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru finalul lunii mai.

HOROSCOP BERBEC. Pentru Berbeci săptămâna viitoare aduce multă muncă. Atenție la acte luni! Marți, miercuri și joi au parte de aspecte bune legate de activitatea profesională, dar și de bani. Trebuie să țineți cont că în weekend se formează aspecte foarte bune pentru distracții alături de prieteni.

Citeste si: Când sunt Rusaliile 2019 și câte zile libere vom avea legal

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 27 mai- 2 iunie. Runele au pregătit surprize mari pentru toate zodiile

HOROSCOP TAUR. Taurii au și ei o săptămână în care sunt foarte concentrați pe ce fac alții, ce au alții de spus și cum primesc aceștia ideile lor. Atenție la bani luni! Foarte bune zilele de miercuri și joi, când rezolvă probleme sau proiecte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

HOROSCOP GEMENI. Gemenii se gândesc să economisească bani în această săptămână. Miercuri și joi au spor material.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.