Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum s-a tuns si unde a ales sa isi faca noul tatuaj!

Autor: D.I.

Andy a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la "Puterea dragostei"!

Cand a intrat pentru prima data in casa "Puterea dragostei", Andy a fost fascinat de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu.

Roxana si Andy au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa povestea lor avea sa se termina dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie.

Si apoi totul culminand cu despartirea lor.

Momentul care a dus la despartirea definitiva a celor doi a fost in timpul unei gale, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander.

Reactia dura a lui Andy nu a intarziat sa apara. Acesta a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.

Citeste si: Puterea Dragostei- Ricardo si Raluca sunt pe drum. "Oare unde mergem?"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa o scurta perioada de timp, Andy a fost votat foarte mult de catre public si a reintrat in casa "Puterea dragostei", declarand ca s-a intors pentru a o cunoaste mai bine pe Lavinia, de care fusese atras. Insa cei doi nu au resusit sa puna bazele unei relatii deoarece la scurt timp, Andy a fost nevoit sa paraseasca emisiunea, in urma unei reactii violente asupra Roxanei.
De curand, Andy a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care apare la salonul de infrumusetare pe care il frecventeaza, unde a recurs la o schimbare de look

si si-a facut un nou tatuaj, in zona gatului.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.