5 motive pentru care să achiziționezi un rucsăcel de damă

Author: R.V.
Actualizat: 06 sep 2020, 08:05

De câteva sezoane, rucsacurile, în diferite modele şi de diverse dimensiuni, sunt în tendinţe, iar cele mai multe femei s-au îndrăgostit iremediabil de aceste accesorii practice. Și, pentru că integrarea unui rucsăcel de damă realizat din piele naturală în ţinutele alcătuite zilnic este mult mai uşoară decât ar părea la prima vedere, orice doamnă sau domnişoară trebuie să aibă cel puțin un model, ales, desigur, în funcție de propriile preferințe.

Top 5 motive pentru achiziţionarea unui rucsac de damă din piele naturală

Magazinele fizice şi online de profil pun la dispoziție un număr mare de modele de rucsăcele de damă, fabricate din piele naturală sau sintetică. Desigur, modelele realizate din piele sintetică sunt și ele populare, fiind recunoscute în special pentru prețurile accesibile. Însă, când este vorba de creionarea unor ținute desăvârșite, tot gențile din piele naturală sunt mai potrivite. Și nu este obligatoriu să aibă prețuri exorbitante!

Iată cele mai importante argumente pentru a achiziţiona doar modele de ghiozdănele damă, din piele naturală:

  • sunt de înaltă calitate: cei care au conceput designul rucsacurilor din piele naturală au ales adesea să utilizeze doar materiale de bază şi auxiliare de calitate ridicată. Astfel, un astfel de rucsac are, cu siguranţă, finisaje excelente, fermoare şi capse calitative, precum și un aspect elegant;
  • reprezintă accesorii practice: modelele actuale de rucsacuri din piele sunt extrem de practice. Se pot purta pe umăr, la spate sau pur şi simplu în mână, iar compartimentarea este ideală, existând spaţiu suficient pentru toate articolele transportate;
  • sunt în tendinţe: cele mai frumoase tendinţe sunt acelea care promovează calitatea şi durabilitatea. Rucsacurile de damă confecționate din piele naturală se reinventează în fiecare sezon, păstrând însă simplitatea și versatilitatea caracteristică. Astfel, acestea vor fi alegeri sigure ani la rând, putând fi integrate în stiluri vestimentare diverse, de la casual, la minimalist, elegant sau office;
  • scot din anonimat orice ținută: un rucsăcel de damă se poate transforma, în scurt timp, într-unul dintre accesoriile cheie ale garderobei. Prin urmare, acesta poate să confere ţinutelor un plus de originalitate, fără a fi necesare cunoștințe specifice și prea mult efort;
  • sunt versatile: varietatea modelelor permite selectarea facilă a celui potrivit, atât ca dimensiune, cât şi ca nuanţe. Dacă stilul caracteristic este unul minimalist, atunci cele albe, cele negre şi cele în culori neutre sunt cele mai potrivite, însă nu trebuie exclusă nici varianta unui rucsăcel colorat, care poate să fie pata de culoare într-o ţinută all-black.

Sugestii pentru purtarea unui rucsac

Multe dintre femeile care sunt obişnuite să poarte genţi nu optează pentru rucsăcele pentru că se tem de accesorizarea ţinutei cu aceste piese.

Mai jos sunt prezentate câteva idei practice de purtare a rucsacului din piele, care pot reprezenta un punct de plecare în stilizarea ţinutelor:

  • ținuta alcătuită din jeans: denimul este o alegere optimă în permanenţă, însă există perioade în care acesta devine o tendinţă dominantă. O pereche de blugi şi jacheta potrivită se asortează perfect cu un rucsac damă de dimensiuni medii, negru sau în orice altă culoare;
  • ţinutele casual: rucsacul din piele naturală nu putea decât să se alăture lejerităţii şi confortulul stilului casual. Ţinutele casual pot fi uneori mai elegante, alteori cu o tentă sport, astfel că se poate alege între un rucsac de damă elegant sau un model mai sport (sau se poate opta pentru ambele tipuri). În plus, rucsacul poate fi purtat atât cu fuste, cât și cu rochii sau pantaloni (de diferite lungimi), aşa că va fi un accesoriu integrat în ţinute pe tot parcursul anului;
  • ținute de iarnă: alegerea culorilor şi a texturilor nu va ridica o problemă, în special pentru cele pasionate cu adevărat de modă. Aşadar, rucsacul de piele poate fi purtat pe toată perioada iernii, atât timp cât sunt alese corect hainele.

Adesea, rucsăcelul din piele naturală este integrat în ținute feminine, de o delicatețe ieșită din comun. Datorită aspectului său elegant și grație abilității de a oferi prestanță indiferent că este asortat unei rochii vaporoase sau unei vestimentații compuse din jeanși și tricou, acesta reprezintă o alegere sigură pentru toate femeile.

Unde se găsesc superbe modele de ghiozdănele damă realizate din piele naturală? Pe zevo.ro. Toate produsele Zevo se remarcă prin simplitate, eleganță și bun gust, calitatea materialelor și accesoriilor vorbind de la sine. Descoperă-le!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.