Uși de sticlă fiabile pentru un decor modern al locuinței

Author: R.V.
Actualizat: 14 iul 2020, 17:03

Cu toții ne dorim un aspect cât mai modern și frumos pentru propria locuință.

Micile trucuri de design interior cum ar fi decorațiunile minimaliste din lemn sau ceramică sau lustrele futuriste ne ajută mult în acest sens. Cu toate acestea, unul dintre elementele care contribuie cel mai mult la crearea acestui aspect este reprezentat de acele uși de sticlă elegante și versatile pentru interior. Senzația de spațiozitate și luminozitate pe care acestea le aduc într-o cameră, le transformă adesea în modelele preferate de uși ale proprietarilor.

Deși mulți oameni s-ar gândi, în primul rând, la pericolul reprezentat de existența acestora în interiorul casei, trebuie specificat foarte clar că avantajele ușilor de sticlă depășesc cu mult dezavantajele. Practic, nici pericolul sau falsa fragilitate a acestora nu mai pot fi catalogate drept puncte slabe, căci astăzi tehnologia de producere a unor uși de sticlă securizate le oferă o rezistență incredibilă la spargere sau deteriorare. Nu mai lungim vorba și enumerăm punctele forte ale ușilor de sticlă moderne.

Avantajele folosirii unor uși din sticlă pentru interiorul locuinței

Dacă acum mulți ani ușile de sticlă sau chiar pereții realizați din acest material erau elemente de design rar întâlnite, astăzi astfel de sisteme de inchidere a camerelor nu doar că sunt arhipopulare, dar conferă încăperii un aspect ultramodern și aerisit. Pe lângă toate acestea, iată ce alte puncte tari mai putem aminti în cazul acestor fermecătoare uși din sticlă:

  • sunt extrem de fiabile, reziste datorită tehnologiilor de securizare a sticlei și sigure;
  • nu se uzează sau deformează la contactul cu umezeala, ceea ce înseamnă că nu trebuie înlocuite foarte des;
  • sunt versatile, elegante și futuriste;
  • au capacitatea de a oferi camerei stil și personalitate, schimbând complet aspectul acesteia;
  • scot în evidență elementele structurale ale încăperii și celelalte piese de mobilier;
  • conferă camerei o mai bună luminozitate și deci un aspect aerisit și foarte spațios;
  • pot fi instalate în orice tip de încăpere, fie că vorbim despre bucătărie, living, debara sau dormitor;
  • sunt foarte ușor de întreținut, pentru curățarea lor fiind necesare doar o lavetă și o soluție non-abrazivă specială pentru geamuri;
  • se regăsesc pe piață într-o gamă foarte variată de modele și culori (sticlă mată, colorată, imprimată cu ceramică etc);
  • pot fi folosite ca uși glisante pentru optimizarea spațiului.

Cum poate fi integrată o ușă de sticlă în casă, pentru un aspect deosebit?

Atât pentru aspectul unei încăperi, cât și pentru optimizarea spațiului acesteia, o ușă de sticlă se poate monta foarte simplu și eficient în orice parte a casei.

La dormitor

Acesta este locul în care ne retragem după o zi obositoare, în intimitatea spațiului personal. În cazul dormitorului este indicată ușa de sticlă cu geam mat, pentru un plus de confort și relaxare.

La bucătărie

În cazul spațiului destinat gătitului, ușa din sticlă poate avea modele diverse, poate fi chiar și colorată și ideal, mată. Alegerea acesteia depinde de designul bucătăriei.

La debara

Pentru debara, o variantă ideală de optimizare a spațiului este alegerea ușilor de sticlă glisante, iar pentru a nu dezvălui aglomerația din interior, geamul ar trebui să fie mat.

La baie

Deși baia este spațiul unde avem nevoie de cea mai mare intimitate, în cazul în care totuși alegem un sistem de închidere cu uși de sticlă, trebuie să ne asigurăm că prin geamul acesteia nu se poate întrezări absolut nimic.

Rom Decor – uși de sticlă deosebite pentru cele mai moderne locuințe

Cu o experiență de peste 15 ani pe piață, firma Rom Decor le pune la dispoziție românilor o gamă de-a dreptul impresionantă de uși de sticlă și modele cu totul rafinate și elegante. Realizate cu foarte mare atenție și cu mult bun gust, acestea pot fi integrate cu succes în cele mai frumoase locuințe.

Cei care aleg să se bazeze pe produsele din categoria uși de sticlă regăsite pe site-ul companiei Rom Decor, nu vor fi dezamăgiți, avantajele acestora fiind de netrecut cu vederea:

  • rezistență crescută la șocuri puternice sau lovituri;
  • modele deosebite, elegante, minimaliste și moderne;
  • existența unor modele dotate cu sistem de dublă amortizare (Soft Close), atât la închidere, cât și la deschidere, oferind astfel o maximă silențiozitate.;
  • modelele glisante rulează în mod silențios;
  • dispun de posibilitatea de reglare a șinelor culisante, ceea ce le conferă o fiabilitate maximă.

Pe lângă toate acestea, compania oferă soluții pentru orice tip de gol de ușă sau de închidere și asigură servicii de măsurători, transport și montaj cu echipe profesioniste, cu vastă experiență în domeniu.  Profită de profesionalismul, seriozitatea și promptitudinea personalului firmei și alege să conferi casei tale un aspect modern deosebit.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.