Bobicioiu si Marius Alexandru, in cele mai hot ipostaze! Iata unde au fost surprinsi cei doi concurenti, dupa sauna!

Autor: D.I.
video Foto(4)

Bobicioiu este unul dintre cei mai controversati concurenti de la "Puterea dragostei".

Bobicioiu a avut o relatie cu Bianca, una dintre cele mai votate si iubite concurente. Din pacate, insa, cei doi s-au despartit dupa ce Alexandru a fost eliminat. 

Reintors in competitie, Alexandru incearca sa isi indrepte atentia inspre alte fete, desi inca se tachineaza cu Bianca.
Desi au format un cuplu ce parea sa fie de durata, Bianca si Alex Bobicioiu nu au reusit nici pana astazi sa ingroape securea razboiului, dupa despartire.


Pe de o parte, Bianca a continuat sa il tachineze pe fostul ei iubit, in speranta ca va reusi sa ii recucereasca inima, iar pe de alta parte Bobicioiu, care nu isi mai doreste deloc o relatie cu ea, dupa tot ceea ce s-a petrecut intre ei.
Marius Alexandru, noul concurent de la "Puterea dragostei" a pus pe jar toate fetele inca de la aparitia sa in "casa iubirii".
Acesta are 26 de ani, este zodia Gemeni si vine din judetul Alba.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Ce simte de fapt pentru Marius Alexandru, noul concurent!

Intrebat pe cine simpatizeaza din casa fetelor, Marius Alexandru a marturisit ca admira doua fete, insa nu a vrut sa divulge numele lor, deoarece isi doreste mai intai sa le cunoasca mai bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Fetele au fost extrem de incantate de aparitia tanarul si au l-au asaltat cu intrebari pentru a-l cunoaste mai bine.
Cea care s-a aratat interesata de Marius. Mai mult, Simona l-a si complimentat, spunandu-i ca arata foarte bine. Intre timp, Marius Alexandru face furori printre fete cu trupul lui lucrat la sala.

De curand, Bobicioiu a publicat pe contul lui de socializare un filmulet in care apare alaturi de noul sau prieten, Marius Alexandru, dupa relaxare la sauna.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.