Yildiz si Defne, “la cutite”! Ce se intampla in episodul de astazi, ''Pretul fericirii'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.
video Foto(6)

Halit este extreme de suparat pe Yildiz, de cand a aflat ca aceasta l-a mintit. Defne este fericita ca i-a stricat casnicia frumoasei Yildiz insa, in egala masura, femeia este dezamagita de refuzul primit din partea lui afaceristului. Yildiz o avertizeaza pe Defne ca se va razbuna pentru ceea ce s-a intamplat. Yildiz si Defne sunt, din cele mai bune prietene, “la cutite”.

In vreme ce Defne si Yildiz se “bat” pe Halit, Ender isi croieste singura drumul catre sufletul fostului sot.

Singurul scop al lui Ender este sa distruga casnicia lui Halit. In acelasi timp, fosta sotie a afaceristului tine legatura indeaproape cu Kemal, fostul sot al lui Yildiz, si asteapta momentul oportun pentru a se razbuna pe aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kemal si Yildiz se intalnesc fata in fata, iar ceea ce urmeaza va soca pe toata lumea. “Bomba” urmeaza sa explodeze in familia Argun.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.