Mary, dezvaluiri socante despre Simina si baiatul misterios din Timisoara! "Vorbea cu un baiat din Timisoara, cu o situatie financiara foarte buna!" Iata cum a reactionat Alex Zanoaga la cele aflate despre iubita sa!

Autor: D.I.

Mary a intervenit in editia de ieri pentru a clarifica cateva aspecte din trecutul amoros al Siminei.

In editia de ieri, Mary a intervenit telefonic pentru a lamuri cateva aspecte importante din trecutul amoros al Siminei. Fosta concurenta a făcut dezvăluiri socante despre cea care pana nu demult ii fusese prietena.


Dupa spusele Marinelei, se pare ca Simina a pus capat prieteniei lor, in urma unor iesiri in club cu alti fosti concurenti de la "Puterea dragostei".
Pe de alta parte, Simina a sustinut ca ceea ce a deranjat-o la Mary a fost faptul ca a facut publica poza cu ea dezbracata n baie.

"Vorbeai cu maica-mea si i-ai aratat: <Uite ce fac nebunele astea doua. Stai să le fac o poza>! A inchis si a facut poza", a spus Simina.
Mary a marturisit ca Simina se plangea ca Alex o sufoca si ca deseori este mult prea copilaros si o deranjeaza comportamentul lui.
"Se plângea că Alex o sufocă, spunea că nu o să existe nimic acasă, că o enervează, că este foarte copilăros.
Se mai plângea, chiar o dată nu mai știu unde mergeam, eram în taxi parcă și a început ea să-mi povestească acolo! Eu oricum nu le dau nicio șansă. Când vor ajunge acasă... Ea, din cauza ei, Alex se vede că o place, ține foarte mult la ea", a zis Mary.


Pe de alta parte, Simina a spus ca Mary l-a plăcut pe Alex. "Poate il mai plac și acum, de unde știi tu?", a răspuns, râzând, Mary.

Mary nu s-a oprit aici ci a continuat seria dezvaluirilor. Aceasta a spus că Simina asculta melodiile lui Jador.
"A mai ascultat de vreo două, trei, patru, cinci ori așa", a zis, râzând, Mary.

Citeste si: Roxana, de la "Puterea dragostei", suparata foc pe colegii sai! "Deja sunt scarbita si dezamagita de unii oameni din emisiune..." Iata ce mesaj a transmis concurenta celor care au deranjat-o!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary a marturisit de asemenea ca Simina a tinut legatura cu un baiat din Timisoara, cu o situatie financiara extrem de buna, in timp ce era deja iubita lui Alex Zanoaga. Iata cum a reactionat Simina:

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.