Foto de infarct! Roxana de la Puterea Dragostei: "Nu ma vrei, dar nici nu ma lasi"

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 17:55

Roxana de la Puterea Dragostei a pozat intr-o ipostaza extrem de provocatoare, iar mesajul pe care l-a transmis da de gandit. Pentru cine a facut concurenta asta?

Roxana Buzoiu, concurenta Puterea Dragostei, una dintre cele mai controversate fete din casa dragostei, a publicat recent un mesaj cu mult subanteles. Fanii Roxanei sunt putin derutati si nu reusesc sa-si dea seama cui i-a dedicat concurenta fotografiile incendiare pe care le-a facut in urma cu cateva ore.

Nici mesajul pe care l-a alaturat concurenta imaginilor incendiare nu ii ajuta prea mult pe admiratorii Roxanei! Dupa o relatie esuata cu Bogdan Mocanu, Iancu e in prezent in tinta vulcanicei brunete, insa nu se concretizeaza nimic.

Citeste si: Cine e cu adevarat Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Putina lume stie viata lui

Citeste si: Culita Sterp l-a dat de gol pe fratele lui. Cine l-a sedus pe Iancu de la Puterea Dragostei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Nu ma vrei, dar nici nu ma lasi", a scris Roxana Buzoiu, pe o retea de socializare.

Sa fie Mocanu inca in inima concurentei si acesta sa fie motivul pentru care ea nu se arunca intr-o alta relatie? Sau sa fie Iancu cel care ii arata ca o vrea, dar nu ia atitudine in fata leoaicei dezlantuite?

Fanii Roxanei au reactionat imediat la vederea fotografiilor incendiare, extrem de sugestive:

"Sper ca te ai simtit bine, iubita, pretuita de ziua ta fiindca meriti. In spatele obisnuitului zambet larg, a rasului contagios, a gesturilor copilaresti si a greselilor pe care mai tarziu se poate sa le regreti, vad un om cu o inima calda, un om inteligent, un om care vrea sa devina mai bun pe toate planurile, un om care pretuieste iubirea, un om sincer si asumat, un om real, care ni s a infatisat noua exact asa cum e, etalandu si calitatile si acceptandu si

Vezi Kanal D live. Ce se intampla acum in casa dragostei?

Citeste si: Ce ar fi vrut Bogdan Mocanu de ziua lui nu nu a putut obtine?

defectele, un om care a luptat si e in stare sa lupte in continuare daca stie ca are pentru cine. Inca o data, la multi ani! Sper sa inveti din greseli, sa devii o versiune mult mai buna a ta, sa ti gasesti( sau regasesti) baiatul care sa te faca cu adevarat fericita, baiatul care sa

scoata tot ce e mai bun din tine si sa te iubeasca cu toate defectele tale, baiatul care sa ti fie adapost atunci cand lumea ta se darama.", este mesajul extrem de emotionant si sincer, al unei adevarate fane a concurentei de la Puterea Dragostei.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D