Ana-Maria de la Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Iata cu ce problema de sanatate se confrunta tanara si cum a fost surprinsa in camera de hotel!

Autor: D.I.

Ana-Maria este una dintre cele mai indragite concurente din casa "Puterea dragosteia".

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Ana-Maria i-a incantat pe baieti cu frumusetea ei. Tanara blonda a marturisit ca a avut o relatie cu Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei" si ca in prezent, se simte atrasa de Bogdan Mocanu, pentru care a si intrat in emisiune si pe care isi doreste sa-l cunoasca mai bine.

Chiar daca intrat cu un optimism debordant in casa "Puterea dragostei", Ana-Maria s-a lovit de atitudinea extrem de dura si de replicile acide ale Roxanei, fosta iubita a lui Mocanu, care nu a stat deloc

pasiva la aparitia rivalei sale. Dimpotriva, Roxana a trecut la atac si i-a atras atentia tinerei, dandu-i de inteles ca nu ii va lasa cale libera catre inima lui Bogdan.
Ana-Maria a cucerit telespectatorii inca de la prima sa aparitie in casa "Puterea dragostei" cu frumusețea ei. Insa si baietii au fost de-a dreptul coplesiti. Aceasta a mostenit frumusetea de la mama ei, care arata superb.

Citeste si: Viorela a recunoscut tot! Ea si Stefan sunt in culmea fericirii! Iata ce a aparut pe contul ei de socializare! Este cea mai mare dovada reciproca de iubire a celor doi indragostiti!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Ana-Maria a incercat sa socializeze cu toate concurentele si mai mult decat atat si-a dorit sa ingroape securea razboiului initiat de Roxana. Ana-Maria s-a imprietenit cu Simina, pe care o are si colega de camera, la hotelul in care sunt cazate.
De curand, Ana-Maria a publicat un scurt filmulet in care sustine ca se confrunta cu o raceala grava, care a tintuit-o la pat.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.