Numaratoarea inversa a inceput! Doar 2 zile ne mai despart de Marea finala “Exatlon”! 

Autor: D.I.
video Foto(6)

Duminica aceasta, la ora 20:00, „Exatlon” isi va desemna cei doi castigatori, la feminin si la masculin. Premiile, 50.000 de Euro, pentru fiecare dintre cele doua categorii.

“Exatlon”, reality-ul sportiv fenomen care a cucerit inimile milioanelor de telespectatori readucand bucuria sportului in viata romanilor de toate varstele, urmeaza a-si desemna castigatorii.

Cel de-al treilea sezon al celei mai indragite competitii sportive televizate din Romania, “Exatlon”, difuzata la Kanal D, se apropie, cu pasi repezi, de final. Randurile se strang, iar concurentii ramasi in competitie lupta cu toata forta pentru a castiga marile premii puse in joc.

Spectacolul oferit de atletii „Exatlon” pe traseele competitionale a fost unul demn lauda, fiecare dintre concurenti luptand cu determinare pentru a se autodepasi. Razboinicii si Faimosii ne-au oferit dueluri de exceptie, incarcate de emotie, din care n-au lipsit tensiunile sau iesirile nervoase, lacrimile de bucurie, incurajarile si optimismul, in lupta lor pentru castigarea luptelor competitionale.

Citeste si: Impresionant! Cu ce s-a ocupat Ion Surdu inainte de a se dedica sportului? „Sunt expert in shot-uri!”

"Vor fi cateva momente unice, dramatice, care vor arata, inca o data, de ce este asa de frumos <Exatlon>! Fie ca vorbim de baieti, sau de fete, veti redescoperi personaje care vor incerca sa isi struneasca zbuciumul interior, sa depaseasca osteneala acumulata in luni de truda, si sa infrunte arsita dominicana, dar si pe cea care le va cuprinde mintile cand vor intra pe trasee.

Chiar merita sa fiti alaturi de ei!", a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul “Exatlon”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maine, sambata, 8 iunie, de la ora 20:00, cu o zi inainte de Marea finala, va avea loc a doua runda a semifinalei, in care se vor confrunta, la baieti, Andrei

Botoaca si Gabi Nedelcu, iar la fete, Catalina Seicaru si Andreea Arsine. Maine seara vom afla cine sunt ceilalti 2 finalisti, primii fiind Ion Surdu, de la echipa Faimosilor, si Nicoleta Lunca, de la echipa Razboinicilor, desemnati in prima runda a semifinalei.

Duminica, de la ora 20:00, se va da ultima batalie, in urma careia vom afla cine sunt castigatorii, la masculin si feminin, ai celui de-al treilea sezon „Exatlon”.

Nu pierdeti cea de-a doua runda a semifinalei maine seara, de la ora 20:00, si Marea finala „Exatlon”, duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.