In aceasta seara, de la ora 22:30, la Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!” Daniel Buzdugan, jurat in aceasta seara, sfaturi pretioase: “Incearca sa faci lucruri, in viata, pe care nu le face toata lumea!”

Autor: D.I.

O noua Gala incepe astazi, la Kanal D, de la ora 22:30, in cadrul celui mai indragit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”.

Gala eliminatorie din aceasta seara, cu tematica “La dolce vita”, se anunta a fi incendiara, mai ales “randurile se strang”, iar competitia se apropie cu pasi repezi, de final.

Cele cinci concurente ramase in competitie sunt gata sa straluceasca si sunt mai determinate ca oricand sa-si demonstreze, in fata juratilor si a publicului telespectator, calitatile stilistice pe care, fiecare dintre ele, considera ca le detine.

Gala din aceasta seara debuteaza cu o surpriza, atat pentru concurente, cat si pentru  telespectatori. Un invitat special isi face aparitia la pupirul juratilor “Bravo, ai stil!”, in persoana lui Daniel Buzdugan. Vedeta isi intra imediat in jolul de jurat si puncteaza in consecinta reprezentatiile artistice ale concurentelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ai fost stapanita de linistea, de frumusetea, acelor ani, in care nu aveam nicio grija. (…) Incearca sa faci lucruri, in viata, pe care nu le face toata lumea!”, ii spune Daniel primei concurente a serii.

Cum vor evolua concurentele in aceasta seara, la Gala eliminatorie “La dolce vita”, cum se va descurca Daniel Buzdugan, in postura de jurat, si cine va fi concurenta eliminate, aflam in aceasta seara, de la ora 22:30, la “Bravo, ai stil!”, la Kanal D.