Iancu Sterp, de la "Puterea dragostei", mandru de radacinile sale! Iata cum a fost surprins chipesul tanar, la stana de oi a tatalui sau!

Autor: D.I.
video Foto(5)

Iancu Sterp a fascinat toate fetele din casa "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil.

Iancu Sterp, cel mai nou concurent de la "Puterea Dragostei" are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.
Tanarul a intrat in emisiunea "Puterea Dragostei" hotarat sa-si gaseasca jumatatea.


Fratele celebrului cantaret Culita Sterp se poate mandri cu un trup de invidiat, dar si cu masinile de fite pe care le conduce.
Iancu Sterp a fost inca de la inceput curtat de mai multe fete din "casa iubirii" si nu o data s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana.
Insa cei doi sunt in aceiasi casa de mai bine de trei saptamani, deja, iar lucrurile nu par sa fi evoluat intre ei! Ce-i drept, la cat de vulcanica si vocala este Roxana, e posibil ca Iancu sa nu poata sa-si faca loc asa repede in viata concurentei, chiar daca ar vrea.


Nici cei care spun ca s-ar potrivi cu Bianca nu sunt putini si, trebuie sa recunostem ca Iancu parca s-ar potrivi de minune cu blanda si linistita Bianca.


Desi duce lipsa familiei sale, Iancu a fost inca de la inceput constient de ceea ce il va astepta in cadrul emisiunii, insa isi doreste cu ardoare sa isi gaseasca jumatatea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Un nou concurent intra in casa "Puterea dragostei"! Fetele sunt bulversate de aparitia tanarului! Afla ce reactii se vor starni, LUNI, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Iancu nu s-a ferit sa dezvaluie celor din emisiune cat si fanilor sai, ca provine dintr-o familie traditionalista din Hateg, care se ocupa cu oieritul de foarte multi ani.

Stiind cat de mandru este Iancu de radacinile lui, Alex Bobicioiu, cel mai bun prieten al sau, a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care acesta apare la stana de oi a familiei sale. Iata momentul savuros:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.