Momentul adevarului! "Poate ca si eu daca aveam o iubita nu mai dadeam un leu pe tine!" Ce se petrece cu adevarat intre Simina si Jador? Iata ce dezvaluiri incendiare a facut concurentul!

Autor: D.I.
Actualizat: 05 sep 2020, 08:00

Desi s-au despartit cu ceva vreme in urma, Jador inca o pastreaza in suflet pe Simina.

Jador nu pierde nicio ocazie pentru a mai vorbi cu Simina, sa lamureasca si alte aspecte ale fostei lor relatii. Cei doi au vorbit din nou despre relatia lor si au scos la iveala noi detalii din perioada în care au format un cuplu.

Prezent langa cei doi fosti iubiti, Hamude a incercat sa afle cat mai multe lucruri despre relatia lor. Acesta a vrut să afle ce s-a mai întâmplat în perioada în care el nu a fost in "casa iubirii".

"Dacă apucai să faci cu mine, vedeai numai Jador! Dacă tu vrei cu mine, eu îți dau acum bani!", i-a spus Jador.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Trebuia să vedeți cum e si pe partea aia, daca ati vorbit atat!”, a spus Hamude.


Pe de alta parte, Simina a incercat sa sublinieze din nou faptul ca nu mai simte nimic pentru Jador si ca nu ar renunta la Alex Zanoaga.
"Dacă eu aș mai simțit ceva pentru el, aș fi renunțat!”, a replicat Simina.

Citeste si: Roxana a spus tot! De ce a tinut in secret relatia cu Iancu! Iata cum a raspuns concurenta la acuzatiile ca a flirtat cu Beni, in timp ce era cu Iancu!