VREMEA 12 iunie. Vești incredibile de la meteorologi

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 04:30

VREMEA 12 iunie. Prognoza meteo pentru miercuri este surprinzatoare

VREMEA. Miercuri, 12 iunie, vremea va deveni caldã, local deosebit de caldã, iar disconfortul termic va fi în accentuare.

Indicele de temperaturã-umezealã (ITU) va atinge şi depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi, pe arii relativ restrânse, în zonele de câmpie.

VREMEA. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 24 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza, mai ales la deal şi munte, unde se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului şi, izolat, grindinã.

VREMEA. În restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi posibile izolat.

Citeste si: Anunt important! Ce se intampla cu SALARIILE bugetarilor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cresc pensiile! Anuntul care spulbera orice dubiu. cat va fi punctul de pensie

Citeste si: Jador vine cu dovezi pentru a demonstra falsitatea Roxanei! Mocanu ii reproseaza fostei lui iubite ca l-a impiedicat sa aiba o relatie cu Ana-Maria! Afla ce se va intampla, MAINE, la "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00, la Kanal D

sursa: antena3.ro

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.