EXCLUSIV. Ce i s-a intamplat Andreei Mantea, in Turcia, in drum spre filmarile pentru “Puterea Dragostei”?

Autor: O.P.

Andreea Mantea aniverseaza aproape un an de cand a inceput in Turcia filmarile pentru emisiunea urmarita de milioane de fani, „Puterea Dragostei”, difuzata la Kanal D!

Ce a patit Andreea Mantea in Turcia

Vedeta petrece cateva zile pe saptamana, pe platourile de filmare, iar timpul liber, atunci cand nu revine in Romania, si-l petrece alaturi de fiul ei, David. Vedeta a povestit ca, de curand, in timp ce se afla in masina, in drum spre filmarile pentru emisiunea „Puterea Dragostei”, un episod care s-ar fi putut sfarsi tragic pentru un animal, nu a lasat-o indiferenta.

Citeste si: Andreea Mantea, la prânz cu fiul ei în Istanbul și... un oaspete SURPRIZĂ. Cine a sosit la masa lor

„De curand, mergeam spre filmare, iar in drumul meu, de acasa si pana la studiouri, i-am spus soferului sa opreasca masina. Am zarit o brosca testoasa chiar pe mijlocul drumului; imi era teama sa nu fie lovita de vreun autoturism, asa ca am coborat rapid din masina si am salvat-o”, a

povestit, in exclusivitate, pentru kanald.ro, Andreea Mantea.

Citeste si: Moment savuros in Gala "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a aruncat buchetul de mireasa! Iata ce concurenta l-a prins si cine ii va sta alaturi in fata altarului?

Andreea Mantea prezinta emisiunea matrimoniala „Puterea Dragostei”, de luni pana vineri, de la ora 11:00 si de la ora 17:00, la Kanal D. Gala saptamana a show-ului este difuzata in fiecare sambata, la ora 15:30.

Citeste si: Kanal D, lider de audienta cu “Teo Show” si “Puterea Dragostei”! Peste 20% din publicul Comercial, cu ochii pe Kanal D

Weekend-ul acesta, sambata, 15 iunie, incepand cu ora 20:00, telespectatorii o pot urmari si in noul sezon „Se striga darul”!, difuzat la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana, gest extrem! A decis sa renunte la "Puterea dragostei"! Iata ce anume a determinat-o sa i-a aceasta decizie si cum a reactionat Iancu!

Cititi mai multe stiri despre Andreea Mantea, AICI.

Citeste si: Andreea Mantea, discutie apropiata cu Roxana! Ce a sfatuit-o pe concurenta: ''Du-te acasa!''