Doliu in lumea telenovelelor sud-americane! A murit Edith Gonzales, actrita care a cucerit publicul cu rolul din celebrul serial "Salome"!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 aug 2021, 10:55

Edith Gonzales a fost rapusa de cancer.

Indrăgita actrita Edith Gonzales s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Aceasta a murit la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian.

Actrita de telenovele a aflat ca este diagnosticata cu cancer de col uterin in anul 2016. Vedeta a ajuns sa fie intr-o stare extrem de grava.
"Salome" isi extirpase si uterul in urma cu un an, in speranta ca va reusi sa invinga boala crunta.

Dupa ce situația s-a agravat, Edith Gonzalez și-a abandonat proiectele cinematografice și s-a izolat de familie.

Dupa interventia de histerectomie si multe sedinte de chimioterapie, acesteia a ajuns sa-i cada tot parul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa tratamentul agresiv nu a facut-o pe actrita sa se dea batuta ci dimpotriva a determinat-o sa lupte si mai mult cu boala.
Desi Edith Gonzales avea in ultima perioada avea o stare de spirit buna, calatorea si parea plina de energie, se pare ca boala a recidivat mult mai agresiv si a rapus-o, la varsta de 54 de ani, intristand milioane de fani din intreaga lume.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.