Ricardo despre Raluca: "A ajuns sa rada lumea de mine din cauza unei videochatiste!"

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 01:50

Ricardo si Raluca de la Puterea Dragostei s-au despartit cu scandal? Ricardo spune lucruri urate despre fosta iubita.

Anuntul ca cei doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei s-au despartit a fost facut ieri, cand Raluca a venit la Teo Show. Ricardo a facut si el o declaratie inregistrata, in care a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Raluca. La tv, lucrurile au fost spuse frumos si cu diplomatie, insa lucrurile nu sunt chiar asa cum lasa cei doi sa para.

Ricardo a plecat spre America, insa nu a uitat sa posteze pe retelele de socializare.

Intr-un Insta Story recent, Ricardo spune niste cuvinte foarte urate, iar chipul lui exprima prin toti porii suparare si furie. Raluca a recunoscut ieri, la Teo Show, ca s-a impacat cu fostul ei iubit si ca e mai fericita ca niciodata. A mai spus ca ea si Ricardo nu au mai vorbit deloc de cand s-au intors din Grecia si ca niciunul nu l-a cautat pe celalalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sa fie oare despartirea lor altfel decat pare? Ricardo recunoaste ca e foarte orgolios si ca Raluca a stat mai mult pe telefon decat cu el, in cele sase zile de vacanta in Grecia.

"A ajuns sa rada lumea de mine din cauza unei videoceatiste! Baga-mi-as....", spune Ricardo pe un Insta Story.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei nu mai arata deloc asa. Transformarea i-a uimit pe toti

Citeste si: Valentina Pelinel: Am plecat din ţară pentru că muream de foame. Vreau sa lamuresc chestia asta cu BAC-ul

Citeste si: Ricardo a recunoscut tot: "Am vrut sa ma despart de Raluca". Fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a spus tatalui sau

 

Taguri: