Veste trista despre Mihai Constantinescu! Se intampla chiar acum, cand se credea ca isi revine

Autor: B.M.

Apar noi vesti legate de starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu, si din pacate acestea nu sunt bune deloc.

Se pare ca artistul a fost intubat din nou, dupa ce a avut mai multe probleme respiratorii, care ii puneau viata in pericol.

Vestea vine dupa ce, in urma cu cateva zile, s-a zvonit ca Mihai Constantinescu ar fi fost deconectat de la aparate.

"A fost deconectat de la aparate, dar in continuare este tinut intr-o coma controlata, pentru ca mintea trebuie sa se odihneasca si a trebuit sa functioneze, exact cum a fost la Cotabita", spunea Adrian Daminescu, intr-un interviu recent.

Citeste si: Daminescu, noi dezvaluiri despre starea lui Mihai Constantinescu. "Așa e! Este ținut în..."

Citeste si: Adevarul despre starea lui Mihai Constatinescu! Medicii au INFIRMAT zvonurile chiar ACUM

Ce sanse mai are Mihai Constantinescu sa isi revina

Potrivit medicilor care se ocupa de Mihai Constantinescu, stopurile cardiace i-au afectat destul de grav creierul, iar sansa ca indragitul artist sa isi revina sunt doar de 3%.

Tot medicii spun ca, chiar si in cazul in care ar iesi din coma, Mihai Constantinescu ar avea doar 1% sanse sa duca o viata normala in continuare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului.

"Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

"Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

"Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii", a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu pentru Romania TV.

Citeste si: Ultima ora: ce se intampla cu Mihai Constantinescu, sotia lui a facut anuntul

Citeste si: Informatia a fost confirmata! Ce s-a intamplat cu Mihai Constantinescu dupa 17 zile de coma

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.