NU RATATI! In aceasta seara, ultimul episod din serialul “Povestea noastra”!

Autor: O.P.

#Povestea de dragoste intre protagonisti ajunge la final, in aceasta seara! De saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, va fi difuzat serialul fenomen “Pretul fericirii”

Serialul “Povestea noastra”, care a tinut cu sufletele la gura milioane de romani, in fata micilor ecrane, la Kanal D, ajunge la final in aceasta seara. Incepand cu ora 20:00, telespectatorii vor afla dezondamantul povestii de dragoste dintre protagonisti si traiectoria destinelor acestora. 

Citeste si: Kanal D, lider de piata cu “Pretul fericirii”!

In ultimul episod “Povestea noastra”, dupa o disputa intre Filiz si tatal ei, barbatul se prabuseste chiar sub ochii fiicei, care este inspaimantata ca s-ar putea petrece o tragedie.

Situatiile iau o intorsatura incredibila…

Odata cu difuzarea ultimului episod al serialului “Povestea noastra”, de saptamana viitoare, serialul “Pretul fericirii” va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.