Victor Slav, împreuna cu Andreea Banică! Vedetele, echipă de şoc în ediţia de duminică a show-ului “Roata Norocului”

Autor: B.M.

Duminica, incepand cu ora 20:00, la Kanal D, intr-o noua editie a emisiunii concurs “Roata Norocului”, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi sunt pregatiti pentru a da tonul la distractie si premii valoroase, alaturi de invitati surpriza si concurenti cu norocul la ei.

Victor Slav si Andreea Banica vor face echipa in editia de duminica a show-ului “Roata Norocului”, vedetele invartind roata in beneficiul unei familii greu incercate de soarta.

“Ne vom da toata silinta pentru a castiga cat mai multe premii! M-a impresionat foarte tare cazul micutei Ana-Maria, o fetita care are mare nevoie de ajutorul nostrum, nu poti ramane indiferent cand vezi atata suferinta in ochii ei. Avem nevoie de foarte mult noroc pentru ea!”, spune Victor Slav, inainte de a pasi in platoul emisiunii.

Nelipsite vor fi si momentele amuzante, pedepsele pe care trebuie sa le execute cele doua vedete invitate duminica la “Roata Norocului” ii vor pune pe concurenti in situatii incomode. “Mananca boabele de pe o parte a unui porumb fiert, tinut in gura de catre partenerul tau”, enunta Bursucu proba de foc pe care trebuie sa o indeplineasca Victor Slav si Andreea Banica, moment in care cele doua vedete incearca sa se sustraga elegant.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati o editie de colectie a show-ului “Roata Norocului”, difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.