Ce se intampla cu Mihai Constantinescu dupa 42 de zile de coma: anuntul trist al medicilor

Autor: B.M.

Mihai Constantinescu se afla in coma de 42 de zile, iar starea lui de sanatate nu da semne de imbunatatire.

Artistul a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, fiind gasit inconstient de sotia lui.

Desi Simona Secrier spune ca tensiunea si pulsul lui sunt stabile, cantaretul este mult prea slabit pentru a fi transportat la o clinica din strainatate, asa cum intentionau apropiatii lui.

Din pacate, dupa aceasta perioada de coma, medicii sunt rezervati si nu mai spera nici macar intr-o minune.

Potrivit specialistilor, stopurile cardiace i-au afectat destul de grav creierul, iar sansa ca indragitul artist sa isi revina sunt doar de 3%.

Tot medicii spun ca, chiar si in cazul in care ar iesi din coma, Mihai Constantinescu ar avea doar 1% sanse sa duca o viata normala in continuare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului.

"Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

"Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

"Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii", a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.