Culiță Sterp, îndrăgostit lulea de o concurentă de la "Puterea dragostei". Pe cine a pus ochii

Autor: R.V.

Culiță Sterp, îndrăgitul interpret de muzică de petrecre, a recunoscut că are o pasiune pentru una dintre concurentele din casa "Puterea dragostei".

Culiță a fost în vizită în casa iubirii în urmă cu o lună și a avut ocazia să le cunoască pe fetele din competiție. Din câte a declarat într-un vlog postat pe canalul sau de YouTube, Culiță ar fi pus ochii pe Simona, despre care a zis că este foarte frumoasă.

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", dezvaluiri ȘOC despre Raluca. "Se culca aproape cu oricine pentru suma de..."

Iată momentul:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona a spus și ea în nenumărate rânduri că adoră piesele lui Culiță, că a fost la multe dintre concertele sale și că și0ar dori să aibă o relație cu el. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla sau nu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.