Ricardo a rupt TACEREA! A spus totul despre Raluca: ''Nu poti sa ceri sa fii respectata cand tu esti pe...''

Autor: O.P.

Dupa ce Raluca l-a amenintat ca il da in judecata, Ricardo a rabufnit si a spus tot ce stie despre Raluca, intr-un vlog pe canalul sau de Youtube.

''Baietii despre care tu ii numesti, unul dintre ei sunt chiar eu. Acest baiat te-a respectat maxim, ti-a luat apararea. Cat timp ai fost cu el, nu s-a luat nimeni de tine, nu ti-a spus nimeni niciun cuvant urat. Nu te-am terfelit niciodata, nu am spus spus nimic despre tine, dar tu intreci orice limita. Ma faci pe mine ''baiat'' cand eu te-am respectat pe tine. Ok. Haideti sa va explic acum cum a stat toata treaba. 

Citeste si: Raluca il da in judecata pe Ricardo! Ce scrie in hartia trimisa de avocat? Iata DOCUMENTUL OFICIAL

M-ai amenintat prima data ca ma dai in judecata sa nu fac vlog,sa nu fac nu stiu... ok. Ai mai facut un vlog despe mine nu am zis nimic, acum, la al doilea deja mi-au sarit capacele si m-am enervat foarte tare.

Tu nu poti sa spui despre mine ceva, sa ceri demnitate. Tu ceri demnitate, ca vrei sa fii respectata. Nu poti sa ceri demnitate si sa fii respectata cand tu esti pe Pornhub. Sa incheiem subiectul cu deminitatea. Eu am stiut toate acestea despre tine, dar eu te-am respectat''
, a spus Ricardo in vlogul sau. 

Dupa ce au trait o frumoasa poveste de dragoste, Raluca se pare ca nu vrea sa il lasa pe Ricardo sa scape prea usor.

Aceasta e hotarata sa porneasca un proces impotriva acestuia si il acuza de' 'afirmatii denigratoare, fara baza reala''. 

Citeste si: Uimitor! Pentru cine s-a reîntors, de fapt, Deea la "Puterea dragostei"?

Momentan, aceasta a trimis prin intermediul avocatei sale doar o notificare si il ameninta pe Ricardo ca il va da in judecata daca va continua sa o denigreze in mod public.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Relația dintre Iancu și Bianca de la "Puterea dragostei" a ieșit la iveală! Ce a făcut Roxana când a aflat

''Esti mai penibila ca Mos Craciun'', a fost reactia lui Ricardo dupa ce a primit hartia. 

Citeste si: PRIMELE imagini cu Raluca si cu actualul iubit! Cum au fost surprinsi impreuna

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.