In functie de ce criterii trebuie sa alegi salonul de nunta! Afla de la specialisti!

Author: R.V.
Actualizat: 04 sep 2020, 14:20

Daca in trecut nuntile se organizau in corturi, acum lucrurile s-au mai schimbat. Mirii sunt preocupati sa gaseasca cea mai buna varianta pentru a multumi toti invitatii. Salonul de nunta Seva Events, de exemplu, reprezinta o alegere foarte buna a tinerilor insuratei care doresc sa faca o impresie de neuitat invitatilor.

Salonul de nunta se alege pe baza unor criterii bine stabilite

Din fericire, exista atat de multe saloane de nunta care stau la dispozitia viitorilor miri, incat acestia cu siguranta au ce alege. Oferta este atat de  bogata, incat, de multe ori, mirii se plictisesc sa caute si aleg cea mai simpla, ieftina si la indemana varianta, care nu intotdeauna este si cea potrivita.

Cei care urmeaza sa-si organizeze nunta trebuie sa stie ca este important sa puna un accent foarte mare pe locatia salonului. Nuntasii trebuie sa ajunga foarte usor si rapid. Daca ceremonia religioasa are loc la 50 de km distanta de salon, poate ca aceasta nu este cea mai buna alegere.

Cu cat salonul de nunta este mai aproape de Biserica, sau mai aproape de centrul orasului, cu atat invitatii nu vor avea probleme sa o gaseasca sau sa ajunga la timp.

Pe de alta parte, mirii trebuie sa aleaga stilul nuntii, tematica principala a acesteia, pentru a se incadra in decorul oferit de catre organizatori. Sala de nunta Seva Events este foarte frumos amenajata, pentru a face fata cerintelor si exigentelor mirilor moderni, dar si celor cu viziuni clasice.

Se  va analiza nu numai decorul, ci si luminozitatea, locul pe ringul de dans, pozitionarea meselor, existenta unui spatiu de relaxare si comunicare intre invitati. In plus, aranjamentele florale, draperiile si atentia acordata detaliilor sunt aspecte care nu trebuie sa le scape din vedere mirilor. Sunt si detalii ce pot fi modificate, dar este important ca mirii sa tina cont de aspectele fixe.

Inainte de a alege salonul, mirii trebuie sa alcatuiasca o lista provizorie macar cu invitatii la nunta, deoarece un amplasament mic raportat la numarul de meseni, ii poate face pe acestia sa se simta inconfortabil. Atat cei care planuiesc o nunta mai restransa, cat si cei care au in plan nunta visurilor cu mai multi invitati, pot apela la specialistii Seva Events. Acestia pot pune la dispozitia celor care doresc doua variante de organizare a evenimentului: un salon mic si unul suficient de spatios pentru evenimente grandioase.

Totodata, mirii trebuie sa tina cont si de costurile meniului. Inainte de alegerea locatiei, se discuta pretul meniului si ce include acesta. Mirii vor trebui sa tina cont si de bauturile alcoolice si nonalcoolice servite, de dulciuri, de taxa pentru chelneri, iar lista poate continua.

Indiferent de anotimpul in care este planificat fericitul eveniment, salonul Seva Events este locatia ideala pentru nunta. Dupa o discutie cu personalul sau cu managerul acestui salon, mirii isi vor face o impresie in ceea ce priveste modul in care vor colabora si chiar si in ceea ce priveste reusita evenimentului. Nunta de vis isi va gasi locul in salonul perfect, adaptat numarului de invitati, cu un decor romantic.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.