4 motive pentru a investi intr-un tester auto profesional

Author: R.V.
Actualizat: 04 sep 2020, 14:10

Pana nu demult, ideea de a folosi un tester auto profesional era un vis frumos, departe de a fi realizabil. Acum, testerul auto profesional este usor accesibil, usor de utilizat si cu o aplicatie foarte intuitiva. 

Comunicarea, consilierea clientilor si contactul permanent cu acestia sunt principii care stau la baza modului de a lucra al specialistilor care asigura conducatorilor auto sansa de a se bucura de autorismul lor o perioada cat mai indelungata. 

Pentru cateva sute de lei, conducatorii auto pot scuti o vizita destul de costisitoare la atelierul auto preofesional. Pe site-ul obdeleven.ro, orice persoana interesata poate afla cum sa sofeze ca un profesonist, folosind un device special conceput pentru a-i asigura sigurnta pe sosele. 

De ce sa investesti intr-un tester auto profesional?

Cu siguranta clientii vor foarte multe motive pentru a investi intr-un tester auto profesional, care nu este foarte costisitor, insa este precis si sigur in utilizare. Acest dispozitiv este usor de folosit si de comandat din mediul online, ajunge direct la domiciliul clientului si poate fi instalat inca din prima zi in care ajunge prin curier.

Testerul auto profesional se conecteaza prin Bluetooth la masina, cu o tableta sau un telefon cu sistem de operare Android. Acesta va ajuta utilizatorii sa puna un diagnostic corect pentru problemele masinii, sa stearga erorile, sa dezactiveze functiile suplimentare sau nedorite, dar si sa activeze module instalate ulterior.

Cu alte cuvinte, este suficient ca testerul auto profesional sa fie conectat la portul vehiculului, utilizatorul sa descarce aplicatia si sa acceseze toate functiile. Acest sistem permite activarea si dezactivarea functiilor masinii, cu o singura apasare de buton. Testerul profesional este disponibil pentru o mare varietate de vehicule, in functie de dotarile acestora.

Unul din principalele motive pentru a investi intr-un astfel de dispozitiv este acela ca realizeaza mentenanta periodica, regleaza luminile auto, controleaza sistemele periferice, activeaza modulele instalate ulterior, dar si functiile vizuale, adauga functii suplimentare si dezactivand functii nedorite. 

Cu alte cuvinte, gratie acestui dispozitiv se pot controla luminile de zi, cornering, se poate reseta oil service, se pot bloca automat usile, se poate activa senzorul de nivel al lichidului de spalare, se poate dezactiva avertizarea pentru centura de sigurant.

Pentru a folosi aplicatia si testerul auto profesional este necesar ca utilizatorii sa aiba un dispozitiv cu sistem de operare Android si conexiune buna la internet. Cei care doresc servicii complete, pot opta pentru un pachet ce contine un dispozitiv de testare auto profesionala, suport pentru telefon, husa de protectie si alte caracteristici importante, pe care le pot gasi si achizitiona tot in mediul online, la un raport calitate-pret foarte bun.

In concluzie, o vizita la specialist poate fi amanata sau anulata gratie achizitionarii unui dispozitiv perfomant de diagnosticare auto. Utilizatorii nu trebuie sa aiba alte cunostinte in domeniu, decat cele de baza, conform carora sa verifice daca autoturismul este perfect functional si nu pune in pericol siguranta soferilor, pasagerilor si participantilor la trafic. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.