Imagini socante! Ce a facut un pensionar deranjat de copiii care jucau fotbal in fata blocului: uite cum a decis sa se razbune

Autor: B.M.

Scene incredibile intr-un cartier din Bacau! Un pensionar a fost filmat in timp ce turna ulei incins pe locul de joaca al copiilor.

Motivul este unul socant: omul era deranjat de galagia facuta de cei mici, care se jucau fotbal, astfel ca a decis sa rezolve problema de unul singur.

Intregul episod a fost filmat de un adolescent, care a urcat filmuletul pe internet: "Acest domn toarna ulei ars pe strada pentru a impiedica copii sa se joace… Ce ai vrea sa faca acesti copii? Sa stea in casa pe tableta, sa se drogheze? Ar trebui politia sa-i faca un cadou o amenda pentru ca nu este strada lui, locul public nu este al lui😤😤😤".

Imaginile s-au viralizat in scurt timp si au ajuns la politia din Bacau, care l-a identificat pe barbat si l-a amendat cu suma de 1.000 lei, potrivit bacau.net.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata filmarea:

 

Taguri: