Doliu imens! O tanara vedeta a murit in somn! Nu s-a mai putut face nimic!

Autor: O.P.
Actualizat: 15 nov 2020, 02:00

Actorul american Cameron Boyce, star al producțiilor Disney Channel "Jessie" și "Descendants", a murit la vârsta de 20 de ani, în somn, duminică, potrivit bfmtv.com.

"A murit in somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afectiuni medicale preexistente, pentru care urma un tratament", a declarat purtatorul de cuvant al familiei Boyce, sambata seara, pentru ABC News.

La varsta de noua ani, tanarul actor pistruiat, originar din Los Angeles, a debutat in actorie cu un rol in filmul horror "Mirrors" din 2008, apoi a aparut in comedia "Grown Ups" din 2010, in care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

Citeste si: Alerta în toata Romania! Vine prapadul: cod galben de fenomene periculoase

La inceputul anilor 2010, Cameron Boyce a inceput sa joace personajul negativ Luke Ross in serialul "Jessie", care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel.

Citeste si: Hamude este in doliu: Roxana a murit! A facut chiar el anuntul: "S-a dus acolo sus in ceruri!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din "101 Dalmatieni", si a jucat in seria de lungmetraje "Descendants" produsa si difuzata de acelasi post de televiziune prin cablu.

Cel de-al treilea film din aceasta franciza TV, ce combina genurile musical si fantasy, in care mai joaca Dove Cameron, Sofia Carson si Booboo Stewart, va avea premiera pe 2 august.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.