Abia acum s-a aflat! Ce au gasit medicii in corpul lui Razvan Ciobanu

Autor: O.P.
Actualizat: 03 sep 2020, 15:30

O veste tragica a cutremurat Romania in a doua zi de Paste.

Imediat dupa accident s-a sepculat faptul ca Razvan consumase mai multe tipuri de substante interzise.

Conform antena3.ro, fostul creator de modă consumase trei tipuri de droguri inainte de urca la volan. In momentul de fata, singurul drog care poate fi confirmat este cocaina. De altfel, Razvan Ciobanu recunoscuse că este dependent. 

Citeste si: Descoperire socanta legata de moartea lui Razvan Ciobanu! S-a aflat ce a facut cu cateva ore inainte de accident: greseala care i-a adus sfarsitul

„Au fost mai multe etape pana acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost gasite mai multe substante pozitive. Acum, etapa urmatoare este ca fiecare dintre aceste substante sa fie luate in parte si analizate, determinate cantitativ, de doua instrumente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce se va stabili cantitatea fiecarei substante din cele care au iesit pozitive, raportul va arata si cocktailul respectiv ce efecte ar fi putut sa aiba asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigatii Adina Anghelescu.

Citeste si: Ce drog de mare risc a consumat Razvan Ciobanu inainte de accident! Detalii de ultima ora din dosar