Ce a patit un tanar care a mers la dus cu lentilele de contact

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 01:50

Un tânăr din Marea Britanie și-a pierdut vederea la unul dintre ochi după ce a mers la duș cu lentilele de contact.

Nick Humphreys, un jurnalist și fotbalist amator din orașul Shrewsbury, Marea Britanie, și-a pierdut vederea la ochiul drept după ce a mers la duș cu lentilele de contact, după un antrenament la fotbal. La duș, un parazit i-a ajuns pe suprafața ochiului, iar corneea i-a fost afectată de o infecție rară.

După ce i s-a infectat ochiul, Nick, în vârstă de 29 de ani, a suferit două operații la ochi, iar acum are nevoie de un transplant de cornee, potrivit Daily Mail.

”Dacă aș fi știut cât este de periculos să porți lentile de contact la duș, nu aș mai fi optat pentru ele. După ce m-am infectat, am renunțat la viața activă pe care o duceam. Purtam lentile de contact doar pentru că nu îmi plăcea cum arătam cu ochelari, dar asta m-a costat vederea”, a declarat britanicul.

sursa: libertatea.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anuntul facut de Adrian la 5 luni de relatie cu Larisa! Nimeni nu se astepta la asta: ''Nu te voi putea iubi...''

Citeste si: Viorica Dancila s-a facut de ras la o iesire publica! Toata lumea a remarcat detaliul: "Foarte frumoasa perdeaua!"

Citeste si: Emotii mari in casa "Puterea dragostei! Andreea Mantea a facut anuntul! Iata cine a fost transformat astazi in FINALIST de voturile concurentilor!

 

Taguri: